Casă distrusă de foc la Șerani, de la un scurtcircuit electric (foto)

3756
Casă distrusă de foc la Șerani
 

Incendiu la o casă de locuit din localitatea Șerani, comuna Borod. Azi-noapte, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crisana” al județului Bihor a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu, la o casă de locuit din localitatea Șerani.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompieri militari, aparținând Stației de Pompieri Aleșd, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj smurd și o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri din Oradea.

Odată ajunse la fața locului, foțele profesioniste au gasit incendiul manifestându-se cu flacară la nivelul acoperișului și generalizat la casă și grajd.

Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit electric.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, în urma incendiului.

Citește pe același subiect:

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.