Accident rutier în Valea Mare de Criș. A vrut să intre într-un peco deși era linie continuă

1792
smurd Aleșd noaptea
Foto © AlesdOnline arhivă

Ciocnire între două autoturisme, joi seară, în afara localității Valea Mare de Criș, comuna Borod.

 

Potrivit polițiștilor, joi, 30 decembrie, la ora 23.10, un tânăr de 20 de ani, din comuna Borod, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 1, pe direcția Cluj – Oradea, în afara localității Valea Mare de Criș, la efectuarea unui viraj la stânga, peste marcajul longitudinal continuu, cu intenția de a pătrunde într-o stație de carburanți, nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus din sens opus de un bărbat de 42 de ani, din municipiul Gherla, județul Cluj.

În urma accidentului rutier, atât conducătorul primului autoturism, cât și un minor de 14 ani, din comuna Borod, pasager al său, au suferit leziuni pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.