Accident la Beznea. Un moped a intrat într-un cap de pod

1574
Smurd Aleșd-8
Foto © AlesdOnline arhivă
 

Accident, joi seară, în localitatea Beznea. Un bărbat de 35 de ani, în timp ce conducea un moped pe raza localităţii de domiciliu, a piedut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un cap de pod.

 

Potrivit IPJ Bihor, joi, 10 iunie, în jurul orei 20.45, pe drumul județean764/D, în localitatea bihoreană Beznea, un bărbat de 35 de ani, localnic, în timp ce conducea un moped neînregistrat, pe direcția Borod – Bratca, în pantă, a pierdut controlul asupra direcției, a părăsit partea carosabilă, a lovit un cap de pod, fiind proiectat cu capul în gardul unui imobil din localitate.

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta are anulat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice”, mai precizează comunicatul IPJ Bihor.

În urma evenimentului rutier, bărbatul a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital. 

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Tot, joi, în jurul orei 15.00, o tânără de 22 de ani, din Chișineu Criș, județul Arad, în timp ce conducea un autoturismpe D.N.79, în afara localității bihorene Avram Iancu, pe direcția Arad – Oradea, nu a păstrat distanța regulamentară față de un tractor care tracta două semiremorci, condus de un bărbat de 31 de ani, din Avram Iancu, acroșând a doua semiremorcă în partea stângă – spate. În urma coliziunii, autoturismul s-a răsturnat pe partea carosabilă. 

În urma accidentului rutier, tânăra de 22 de ani, care conducea autoturismul, a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri salontani au constatat că bărbatul care conducea tractorul nu posedă permis de conducere corespuzător categoriei din care face parte vehiculul condus de acesta și că, atît tractorul, cât și remorcile tractate, nu erau înmatriculate sau înregistrate.

Polițiștii Biroului Rutier Salonta continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 

Urmărește-ne și pe Google News