Accident grav, la Borod. Două maşini şi o căruţă s-au ciocnit

6698
Accident grav la Borod
Foto Marius Simut
 

Două persoane au fost rănite, în urma coliziunii dintre o căruţă şi două autoturisme. Accidentul a avut loc, in urma cu putin timp, în comuna Borod.

Potrivit Poliţiei, accidentul a avut loc pe DN1, în Borod. Traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri de mers pentru a permite intervenția echipajelor de descarcerare și de la ambulanță. Conducătorul unui autoturism s-a angajat în depășirea unui atelaj hipo, l-a acroșat, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, ulterior răsturnându-se.

„În urma accidentului două persoane au fost rănite din care una a fost încarcerată. Poliţiştii rutieri din Aleşd sunt la faţa locului şi efectuează cercetări pentru a stabili cauzele accidentului. Rugăm conducătorii auto să respecte indicaţiile agenţilor prezenţi în teren”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa.

UPDATE: Traficul rutier a fost reluat în jurul orei 20.

Stire in curs actualizare …

Accident Borod 4

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.