Avion cu 81 de pasageri, printre care si o echipa de fotbal din prima divizie braziliana, prabusit in Columbia

425

– Un avion care transporta o echipa de fotbal braziliana s-a prabusit in Columbia.
– La bordul aeronavei se aflau 72 de pasageri si 9 membri ai echipajului.
– Printre pasageri se numpara si 27 de jucatori de fotbal ai echipei FC Chapecoense din prima divizie braziliana, precum si jurnalisti.
– Avionul decolase din Bolivia si s-a prabusit intr-o zona montana din apropiere de Medellin.
– „Aparent, exista supravietuitori”, scrie pe Twitter un responsabil al aeroportului din Medellin.

 


UPDATE 8:28 Momentul in care fotbalistii brazilieni asteptau sa se imbarce in avion, pe aeroportul international Guarulhos (Sao Paulo, Brazilia). Echipa era formata din 22 de fotbalisti, conform eltiempo.com.

Numele fotbalistilor din avion: Danilo, Follmann, Gimenez, Dener, Alan Ruschel, Caramelo, Marcelo, Filipe Machado, Thiego, Neto, Josimar, Gil, Sérgio Manoel e Matheus Biteco, Cleber Santana, Arthur Maia, Kempes, Ananias, Lucas Gomes, Tiaguinho, Bruno Rangel si Canela.
Inainte de decolare:

UPDATE 8:25 Presa braziliana, care citeaza surse din Columbia, scrie ca avionul companiei aeriene boliviene Lamia a pierdut contactul cu turnul de control la putin timp dupa miezul noptii, dupa care a facut o aterizare fortata in regiunea Antioquia, marti, la primele ore ale diminetii.

Avionul disparut a decolat din Sao Paulo, la 3:35 dupa-amiaza, a facut o oprire in Santa Cruz de la Sierra, in Bolivia, dupa care a plecat in cursul serii spre Columbia.

La bord se aflau in total 81 de oameni, 72 de pasageri si 9 membri ai echipajului.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.