Șofer beat, fără permis, prins de polițiști, la Gheghie

1009

Marți, 11 iunie, la ora 10.03, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Gheghie, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Aleșd – Compartimentul Rutier au depistat în trafic un

bărbat de 32 de ani, din comuna Șuncuiuş, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehiule.

De asemenea, în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, s-a constatat că prezenta o concentrație alcoolică de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri din Aleşd.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.