Alesdenii, vor putea sărbători la ștrand

793

Ştrandul din Alesd este deschis tot timpul anului, indiferent dacă plouă, ninge sau daca e sărbătoare. Apa termală are mai mult de 40 de grade Celsius. Tocmai bună pentru o baie în miezul iernii. Zeci de turişti se pot relaxa la Ştrandul Acoperit de la Alesd care are trei bazine, doua cu apa termala iar in cel de al treilea pentru cei care doresc sa inoate.

 

Apa termală vindecă mai ales reumatismul, afecţiunile neurologice şi are efecte benefice şi pentru mahmureală. Alesdenii care nu au plecat la munte se pot relaxa la strand dupa cum urmeaza:

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.