Alesdean pe locul II la Etapa Nationala Enduro Dealu Botii

909

Etapa a II-a de enduro clasic din campionatul national al Romaniei să desfășurat sâmbătă și duminică in localitatea Dealu Botii, unde concurentilor li sa pregătit un traseu care presupunea parcurgerea unor probe speciale (cronometrate) si a unor etape de legatura necronometrate, dar care trebuiau  parcurse intr-un timp limita.

 

Probele speciale sau desfasoarat atat pe urcare cat si pe coborare, si au  inclus atat portiuni tehnice, specifice potecilor montane cat si portiuni de viteza. Obstacolele de pe traseu au fost preponderent naturale. Potecile presarate cu bolovani, radacini, suprafete alunecoase, astfel incat au solicita la maxim concurentii si echipamentul.

Echipa Alesdeana ” Dacii Liberi” a participat la această etapă iar  Avram Florin Marius sa clasat  pe locul II.

Felicitări și la cat mai multe realizări!!!

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.