„Ziua Recunoștinței“, acţiune caritabilă desfăşurata la Colegiul Tehnic „Alexandru Roman” din Aleșd

771
Ziua Recunoștinței“, acţiune caritabilă desfăşurata la Colegiul Tehnic Alexandru Roman din Aleșd

Elevii, părinţii şi cadrele didactice ale Colegiului Tehnic „Alexandru Roman” din Aleșd au fost chemate să facă zilele acestea o faptă bună, în sprijinul copiilor defavorizați.

 

Unitatea de învăţământ din Aleșd a aderat la programele comunitare promovate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor prin Strategia Naţională de Acţiune Comunitară (SNAC), o serie de acţiuni sub egida Ministerului Educaţiei.

„Activitate, „Ziua Recunoștinței”, implică voluntari, elevi şi profesori, din școală care promovează acţiunile umanitare din cadrul SNAC. Scopul acesteia este, de a sensibiliza elevii şi profesorii cu privire la situaţia dificilă în care se află persoanele afectate de lipsa de alimente”, a precizat prof. coordonator Luca Geta.

Donaţiile au constat în impresionante cantităţi de fructe și legume, mălai, paste făinoase, orez, zahăr, ulei, borcane cu zacuscă, compot, dulceaţă şi gem, miere, pachete cu dulciuri, și chiar sume de bani care au fost donate Casei Copilului si Tineretului „Kajanto Maria” din Aleșd.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.