Ziua Poliției Române, sărbătorită la Aleșd (foto-video)

915
Ziua Poliției Aleșd
Foto ©️ AlesdOnline

Dacă în ultimii doi ani, restricțiile provocate de pandemia de COVID-19 au dat peste cap evenimentele dedicate zilei de 25 martie, anul acesta Poliția Aleșd a organiza o serie de activități pentru a celebra ”Ziua Poliției Române”.

 

Cu mic cu mare, vineri 25 martie, la sediul Poliției Orașului Aleșd, polițiștii aleșdeni ne-au așteptat cu standuri expoziţionale cu tehnică folosită în activitatea de poliţie, demonstrații de dresaj canin și ateliere de educație rutieră.

Copiii prezenți au recapitulat și pus în practică principalele reguli referitoare la circulația pietonilor. De asemenea mult îndrăgitul câine polițist a fost și el prezent la eveniment. Astfel că, echipajul canin format din polițistul conductor Tanc Gabriel și câine de serviciu LORD au realizat diferite exerciții de disciplină, precum și demonstrații de prindere și imobilizare a infractorilor sau de apărare împotriva unui atac.

„Activităţile publice dedicate Zilei Poliţiei Române îşi propun să popularizeze atribuţiile specifice instituţiei şi să promoveze în rândul cetăţenilor un comportament civic bazat pe respectul faţă de lege şi faţă de valorile fundamentale ale statului de drept, ce sunt apărate de poliţişti”, a precizat pentru AlesdOnline, comandantul Poliţiei Aleșd, Hepuț Emanuel.

AlesdOnline le urează mulțumiri și un sincer LA MULTI ANI!

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.