Ziua Mondială a Educaţiei marcată prin activităţi de voluntariat la Liceul Teoretic Constantin Șerban din Aleșd (foto)

437
Consiliul Elevilor de la Liceul Teoretic Constantin Șerban, Aleșd
 

Luni, 5 octombrie de Ziua Mondială a Educaţiei, s-a desfăşurat activitatea de voluntariat „Școala mai aproape de noi!“ organizată de Consiliul Elevilor de la Liceul Teoretic Constantin Șerban, Aleșd.

„Din dorinţa de aduce o pată de culoare în şcoala în care învăţăm şi ne petrecem o bună parte din timp, am organizat această activitate de voluntariat în cadrul căreia au fost realizate piese de mobilier din paleţi, rezultând un număr de 4 bănci cu spătar şi două băncuţe simple. De asemenea a fost realizat un indicator informativ cu rol decorativ în curtea şcolii”, a precizat pentru AlesdOnline, Denisa Pesel, vicepreședintele consiliului școlar al elevilor din unitatea de învățământ.

Materialele folosite au fost primite prin donaţie de la firma POLNNEX, care a avut bunăvoinţa de a ne dona 8 bucaţi paleţi, 10 cutii vopsea în ulei, 5 pensule şi role de hârtie, a mai spus Denisa.

La activitatea de voluntariat au participat și cadre didactice care au ales să marcheze astfel Ziua Educaţiei.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.