Zi de sărbătoare pentru credincioșii Bisericii Ortodoxe din Tinăud (video)

2950
părintele paroh Laurențiu Brîndaș 
părintele paroh Laurențiu Brîndaș 

​În vasta sa înțelepciune, părintele Epifanie spunea atât de frumos că „Preoția este darul pe care Dumnezeu îl trimite oamenilor”, părintele Laurențiu fiind un dar pentru toți creștinii din cadrul Parohiei Ortodoxe Tinăud, precum și pentru toți credincioșii care cu smerenie trec pragul bisericii.

 

​Astăzi este o zi importantă, o zi de sărbătoare pentru credincioșii Bisericii Ortodoxe din Tinăud, deoarece s-a împlinit 1 an de când părintele paroh Laurențiu Brîndaș slujește în cadrul comunitatății.

​Cu acest prilej, comunitatea pe care o păstorește dorește să îi mulțumească pentru frumoasele rugăciuni pe care le înalță, pentru bogatele și minunatele pilde de învățătură pe care le transmite de fiecare dată cu multă dragoste, cu blândețe, sensibilitate și nu în ultimul rând cu multă dăruire și profesionalism. 

„Îi suntem recunoscători pentru frumoasele proiecte inițiate și derulate de dânsul, proiecte care au ajutat foarte mult comunitatea locală atât din punct de vedere spiritual cât și educativ în egală măsură. Sperăm ca să ne încânte inima și sufletul și cu proiectele viitoare dorindu-i multă sănătate și putere de muncă să poată duce la bun sfârșit toate planurile de viitor.

​Nu în ultimul rând dorim să mulțumim și doamnei preotese pentru toată dragostea și compasiunea arătată și pentru tot calmul și răbdarea de care dă dovadă de fiecare dată.

​În încheiere, preacucernice părinte Laurențiu, vă suntem recunoscători că sunteți alături de noi și că ne îndrumați pașii spre calea cea bună, cu aceeși iubire neschimbată pe care o arătați în permanență față de semeni. Vă mulțumim și vă dorim mulți, mulți ani de păstorie în cadrul bisericii noastre”, transmit credincioșii din cadrul Parohiei Ortodoxe Tinăud.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.