0.3 C
Aleşd
miercuri, 29 noiembrie 2023
 

Weekend plin pentru Club Lions Aleșd (foto)

Duminică, 1 octombrie, a avut loc un eveniment inedit organizat de Lions Club Aleșd în parteneriat cu Lions Club Oradea, Club Lions 22 Oradea, Leo Black Eagle Oradea, Colegiul Medicilor Bihor și DJST Bihor anume acțiunea “Pedalează pentru inima ta”.

- Publicitate -

La Vadu Crișului, într-un cadru mirific, într-o superbă zi de toamnă, au participat aproximativ 100 de iubitori ai naturii, majoritatea fiind pasionați ai mersului pe bicicletă.

Evenimentul s-a desfășurat pe traseul Vadu Crișului – Cacuci, cu pornire de la Pensiunea Retreat Belvedere, cu destinatia Cacuciul Nou – Cacuciul Vechi si retur, pe o distanta de aproximativ 15 km dus – intors si a fost parcurs cu bicicletele.

Toți copiii care au participat au primit tricouri, baloane și medalii.

S-a organizat o tombolă și toți cei care au participat la aceasta au fost câștigători, pe lângă premiu, fiecare primind și câte o diplomă de participare la eveniment.

Organizatorii aduc mulțumiri speciale lui Carmen si Dragoș Hodișan de la Pensiunea Retreat Belvedere Vadu Crișului, care i-au asteptat pe toți cei care au participat cu produse tradiționale românești și un bogracs de excepție.

Membrii Lions Club Aleșd au participat sâmbătă, 30 septembrie 2023, alături de peste 250 de sportivi de toate vârstele la Crossul “Inimă de Leu” unde s-au întrecut pe pista de alergare din Ioșia, Oradea, fiind ulterior recompensați cu tricouri și medalii, iar câștigătorii au primit cupe, șepci, rucsacuri, tricouri și abonamente gratuite la sala de sport.

Scopul Crossului “Inimă de Leu” a fost promovarea activității fizice la persoanele de toate vârstele având ca obiectiv reducerea riscului apariției bolilor cardiovasculare.

De asemenea, duminică membrii Lions Club Aleșd au vizitat Centru Persoane Varstnice Șuncuiuș cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Senectuții sau a persoanelor vârstince, cele cărora întreaga planetă le datorează viața.

Atmosfera a fost mai mult decât plăcută, aceștia socializând cu persoanele de la Centru cărora le-au oferit și câteva cadouri. Au servit împreună preparate delicioase și au întins chiar și o horă.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,418FaniÎmi place
1,746CititoriConectați-vă
20CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,510AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI