Vineri, 4 iunie, se deschide Ștrandul Termal din Aleșd

542
Ștrandul Termal din Aleșd

Ștrandul Termal din Aleșd se deschide la 4 iunie, iar pregătirile pentru primirea clienților se desfășoară în ritm alert.

„Se lucrează intens în Ștrandul Aleșd, unde a fost necesară efectuarea unor reparații. Deși vremea este potrivnică, trebuie terminate înainte de startul noului sezon estival”, a declarat pentru AlesdOnline, directorul general al SC Salubri.

Ștrandul Termal din Aleșd are un bazin special amenajat pentru copii cu adâncimi de 30 cm, respectiv 60 cm. Ștrandul are un bazin pentru înot cu o adâncime maximă de 1,8. Pentru doritori, ștrandul are și un bazin cu apă termală cu o adâncime maximă de 1,3 metri pentru tratament.

„Programul precum și tarife de acces în ștrand vor fi comunicate ulterior până în data deschiderii”, mai spune administratorul ștrandului.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.