(VIDEO) Salvatorii fotbalistului ANDREI CĂTANĂ premiati în minutul 9 al meciului de fotbal, dintre Crișul Aleșd și CS Mădăras

6539

Partida de la Aleșd dintre echipa locală, Crișul și CS Mădăras a fost întreruptă în minutul 9!, exact ca si atunci cand jucătorul echipei din Aleșd, Andrei Cătană s-a prăbușit pe teren intrând în stop cardiac.

Reamintim: Fundașul i-a spus lui Ramses Gado, jucător la CS Diosig. ”Gado, zi-le să oprească meciul că mi-e rău!” după care s-a prăbușit pe teren. Dorel Miere asistent medical la Ambulanța Aleșd, a avut o prezență de spirit fantastică! Și-a dat seama despre ce este vorba. Mai mult, suporter al echipei din Diosig, prezent la meci, CRISTIAN COITA paramedic la ISU Bihor, a sărit în teren și împreună cu asistentul l-au resuscitat pe Andrei. În mai puțin de cinci minute (circa patru minute și ceva) pana a ajuns ambulanța! Intervenția tandemului Miere – Coita și rapiditatea ambulanței au prevenit o tragedie.

Din inițiativa lui Ciprian Fogarași, președintele Asociației sportive Crișul, în semn de apreciere și mulțumire pentru Miere Dorel asistent medical la ambulanța Aleșd, Coita Cristian paramedic la ISU Bihor, dr.Dejeu Cristian, Manea Eva asistent ambulanța Aleșd și Gârdan Cornel ambulanțier a organizat azi, sâmbătă 13 mai, în minutul 9 al meciului de fotbal dintre Crișul Aleșd și CS Mădăras, o festivitate de premiere, atât din partea AJF Bihor, cât și a Asociației sportive Crișul.

Premiile au fost acordate de președintele AJF Bihor, Radu Bitea și de cei doi vicepreședinți de la Crișul Aleșd: Sorin Motoca și Tiberiu Urs.

Aplaudat a fost și jucătorul de la Inter Aștileu, Marius Măgui, cel care a tăiat cu un flex, lanțurile porții de acces pe stadion.