VIDEO | Aleșdul reprezentat de Cristian Silaghi la Cupa Hercules la powerlifting Băile Herculane 2017

1150
Cristian Silaghi la Cupa Hercules la powerlifting Băile Herculane

La Sala Casino de pe terasa Parcului Central din staţiunea Băile Herculane s-a desfăşurat CUPAHERCULES la powerlifting, la care au participat 30 de sportivi din ţară, mulţi fiind multiplii campioni europeni sau mondiali.

 

Competiţia s-a desfăşurat pe mai multe categorii de greutate, pentru sportivi echipaţi şi sportivi neechipaţi, echipamentul având un rol foarte important în acest sport mai puţin cunoscut în ţara noastră şi care este asemănător halterelor! Fiecare concurent înscris a avut dreptul la trei încercări, singura probă de concurs fiind „împins din culcat”.

Între performanţele realizate la ediţia din acest an a CUPEI HERCULES se remarcă recordul personal aparţinând lui Cristian Silaghi original din Borumlaca stabilit de ceva vreme în Aleșd, care a împins 170 kg, reușind să obțină locul 2 la categoria 83 kg.

Concursul OPEN masculin din Băile Herculane a fost câştigat de FLORIN LUPAŞ din municipiul Oradea, iar la feminin s-a impus Lucica Olah din Râmnicu Vâlcea.

După desfăşurarea concursului, câştigătorii primei ediţii a CUPEI HERCULES, pe categorii de greutate, sunt :

fete (echipate) : Alexandra Cazacu – 43 kg şi  Cristina Lidia – 57 kg

fete (neechipate) : Lucica Olah – 63 kg.

băieţi (neechipaţi) : Antonio Guran – 59 kg, Alex Grozăvescu – 74 kg, Raul Popescu – 83 kg, Remus Muică – 93 kg, Bogdan Stanciu – 105 kg, Vasile Haneş – 120 kg şi Silviu Pupşa – plus 120 kg.

băieţi (echipaţi) : Gheorghe Moise – 66 kg, Bogdan Onolov – 74 kg, Răzvan Şeutiut – 83 kg, Octavian Varga – 105 kg, Adrian Căluşeriu – 120 kg şi Florin Lupşa – plus 120 kg.

Primii trei clasaţi la fiecare categorie de greutate au primit diplome, medalii, cupe şi premii din partea sponsorilor competiţiei.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.