Uzina de apă din Aleșd dotată cu grup electrogen pentru asigurarea alimentării cu electricitate în cazul căderilor de tensiune (foto)

258

Principala uzină de apă a orașului Aleșd are în dotare grup electrogen, pentru asigurarea alimentării cu electricitate în cazul căderilor de tensiune severe.

La Uzina de apa a Orasului Alesd, a fost amplasat si instalat un generator stationar insonorizat -Diesel cu o putere de 226 kVA, pentru asigurarea functionarii continue a uzinei. 

Astfel, datorita automatizarii de care beneficiaza acest generator, in cazul unei intreruperi cu energie electrica, in 7 secunde este restabilita aprovizonarea cu energie electrica.

Achizitia acestui generator a fost posibila datorita unui proiect cu Finantare Europeana accesat de Primaria Alesd, prin programul Romania Ungaria. Sursa de finantare a fost asigurata din Fonduri Europene si Buget Local„, a precizat Ioan Todoca, primarul Aleșdului.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.