Uniunea Democratică a Slovacilor şi Cehilor din România în Consiliul Local Aleșd

2357
Uniunea Democratică a Slovacilor şi Cehilor din România
Foto ©️ UDSCR Aleșd arhiva

U.D.S.C.R. – Organizațiile locale Aleșd, Pădurea Neagră și Peștiș doresc să mulțumească tuturor slovacilor și celorlalte persoane care le-au acordat cele 261 de voturi la alegerile din 27 septembrie, și au dat posibilitatea comunității slovace de a avea un reprezentant în cadrul Consiliului local Aleșd pentru următorii patru ani.

 

A fost o provocare dar slovacii au demonstrat prin mobilizarea exemplară de care au dat dovadă la aceste alegeri, că pot să fie uniti, că sunt o adevărată comunitate, și că își doresc o schimbare în bine.

Avem multe de făcut pentru comunitatea noastră din această zonă și totodată pentru întreg orașul Aleșd și satele aparținătoare. Avem planuri, idei și mai ales dorința de a continua ritmul schimbărilor în bine alaturi de primarul orașului Alesd.

Vă mulțumim încă odată pentru încrederea acordată.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.