Unitatea de transfuzie sanguina (U.T.S) autorizata la Spitalul Orășenesc Alesd

626

Incepand cu data de 01 August 2016 (U.T.S )Unitatea de Transfuzie Sanguina din  cadrul Spitalului Orășenesc Alesd este autorizată ,ne-a comunicat managerul spitalului ec. Florin Cret  care a afirmat in același timp ca a fost o eroare faptul ca Spitalul Orășenesc Alesd a fost trecut pe lista celor cu Unități de Transfuzie Sanguina neautorizate .

 

Managerul acestuia din urmă, însă, dl. Florin Cret , afirmă că includerea pe listă este eronată, din simplul motiv că unitatea de transfuzie proprie este autorizată chiar de luni, 1 august, deci cu două zile înaintea anunţului Ministerului.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.