1.5 C
Aleşd
joi, 7 decembrie 2023

Un nou Fast-food în Aleșd

“La Grama” a apărut pentru a oferi o alternativă sănătoasă la mâncarea fast-food, care să fie diferită de cea clasică. Ceea ce “La Grama” încearcă să ofere este o alternativă spre o viaţă mai sănătoasă, își doresc să ofere clienților mâncare proaspătă și sănătoasă.

- Publicitate -

Acest fast-food are ca temă mâncarea italiană, deoarece în acest mod există posibilitatea de a prepara rețete cu alimente sănătoase, proaspete, iar toate acestea servite într-un mod de-a dreptul apetisant.

Bucătarul acestui fast-food a fost de acord să ne ofere un scurt interviu:

Care a fost motivul pentru care ai decis sa deschizi la Aleșd?

Grama: Nu am avut neapărat un motiv, pe cat am avut o dorință. Ideea a trezit o dorință în mine de a schimba industria fast food-ului local, de a schimba în general modul de a mânca.

Ce reprezintă acest fast-food pentru tine?

Grama: E greu să spun în câteva cuvinte, a devenit ca și o casă pentru mine, a devenit o parte din viața mea de zi cu zi.

Care este scopul pentru care ai decis să deschizi?

Grama: A fost gândit ca și o alternativă pentru un fast-food. Un fast-food sănătos, cu preparate fresh și de calitate, cu produse originale din Italia preparate în fața clientului.

Avem o curiozitate: urmărești AlesdOnline?

Grama: Vă urmăresc destul de des, cred că cel mai mult mi-am urmărit fostele mele postări din grupul de Facebook a site-ului. Vă urmăresc cu plăcere în continuare și sunt mândru de evoluția site-ului.

Acestea fiind spuse, “La Grama” vă așteaptă în fiecare zi, între orele 9:00 și 21:00, în Aleșd, în zona parcului vechi, vizavi de întrarea din spatele liceului, pentru un deliciu sănătos.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,498FaniÎmi place
1,746CititoriConectați-vă
20CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,520AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI