Un incendiu la un tablou electric a creat panică într-o scară de bloc din Aleșd

771
Un incendiu la un tablou electric a creat panică într-o scară de bloc din Aleșd-800x450
Foto © AlesdOnline

Un scurtcircuit la tabloul electric dintr-un bloc situat pe strada Ciocârliei din orașul Alesd a speriat locatarii din acel bloc.

Mai precis, proprietarii au observat că din tabloul electric, situat pe casa scării, ieşea fum şi mai apoi că acesta se aprinsese. La faţa locului au sosit un echipaj de pompieri, şi reprezentanţi ai societăţii furnizoare de energie. Pompierii stației din Aleșd au acţionat cu un stingător cu praf, reuşind să lichideze flăcările. Din fericire nu au fost afectate apartamentele din bloc.

După mai multe verificări efectuate de reprezentanţii Electrica aceştia au constatat că totul ar fi pornit de la un scurtcircuit.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.