Un copil de 6 ani a fost lovit pe o trecere de pietoni din Aleșd

4501
Foto © AlesdOnline

Marți, în jurul orei 17.00, un bărbat, în timp ce conducea autoturismul pe strada Ciocârliei din orașul Aleșd a accidentat un copil de 6 ani chiar pe trecerea de pietoni nemarcată corespunzător.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției, Smurd, si o autospecială cu apă și spumă din cadrul stației de Pompierii din Aleșd.

Potrivit martorilor, copilul a ieșit dintre mașinile parcate să traverseze strada, însă pe “zebră” a fost lovit de maşina. Trecerea de pietoni este semnalizată doar cu indicatoare rutiere, nefiind marcată cu vopsea. Spre nemulțumirea pietonilor și a șoferilor care locuiesc și tranzitează zona.

În urma impactului, minorul a fost rănit uşor fiind transportat la Spitalul Clinic Municipal “Dr.Gavril Curteanu” din municipiul Oradea.

Şoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au demarat o anchetă la fața locului, iar încadrarea juridică a faptei se va face în funcție de diagnosticul medicilor.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.