Un biciclist băut a ajuns la spital, după ce a fost acroșat cu maşina de un șofer din Aleșd

1100
Foto caracter ilustrativ

Coliziunea dintre un biciclist și un autoturism a avut loc miercuri 26 iulie a.c., la ora 18.29 pe strada Vrabia Mică din localitatea bihoreană Săcueni, unde un localnic de 43 de ani, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe direcția Valea lui Mihai – Oradea, nu s-a asigurat la efectuat unui viraj spre stânga.

Astfel, a fost acroşat de un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din localitatea Aleşd, care se afla angajat în depășirea regulamentară a biciclistului.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că biciclistul prezenta o concentraţie alcoolică de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma coliziunii biciclistul a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital, se arata intr-un comunicat dat publicitatii de IPJ Bihor.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.