Un bărbat din Peștiș beat și fără permis, accidentat după ce a căzut cu mopedul pe un drum din Aleșd

1700
Politia orașului Aleșd
Foto caracter ilustrativ

Un bărbat fără permis și care se afla în stare avansată de ebrietate s-a ales cu dosar penal după ce a căzut de pe moped.

Vineri, 3 aprilie, la ora 16.00, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Aleșd, un bărbat de 45 de ani, din localitatea Peștiș, județul Bihor, în timp ce conducea un moped neînregistrat, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă, în stânga direcției sale de deplasare.

În urma testării conducătorului mopedului cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 1,45mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului mopedului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar polițiștii rutieri din Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.