Un bărbat de 71 de ani din Aleșd a fost prins beat criță la volan

1243
 

Miercuri, 30 septembrie, la ora 20.55, pe strada Bucegi din localitatea bihoreană Aleșd a fost depistat în trafic un localnic de 71 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Tot miercuri, 30 septembrie, la ora 20.30, pe D.N.19/E, în localitatea bihoreană Sălard, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au depistat în trafic un bărbat de 38 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Sălard – Cauaceu, având o concentrație alcoolică de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în ambele cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.