Trotuarele din Aleșd au fost deszăpezite cu nisip și sare

1333
Deszăpezire Alesd

Angajați ai SC Salubri SA Aleșd au intervenit pentru a elibera trotuarele de zăpadă și gheață formată pe unele trotuare ale orașului.

Lucrătorii au acționat, pe parcursul zilei de sâmbătă, cu uneltele din dotare, cu sare și nisip. Acțiunea de deszăpezire continuă, astfel încât toate trotuarele din Aleșd să fie curățate.

Reprezentanții primăriei orașului le reamintesc agenților economici și asociațiilor de proprietari că au obligația, atât pentru persoanele fizice cât și celor juridice, de a curăța, „ori de câte ori este nevoie, a zăpezii de pe căile de acces și a trotuarelor din jurul suprafețelor pe care le folosesc.”

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.