TRAFIC ÎNGREUNAT PE DN1 ÎN ALEȘD

2304
 

Traficul este îngreunat, sâmbătă la prânz, pe drumul national 1, în Aleșd. Din primele informații, se pare că un TIR s-a defectat și nu a mai putut înainta, blocând circulația rutieră.

 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza unui autotren cu defecțiuni tehnice, rămas imobilizat pe carosabil, circulația rutieră se desfășoară îngreunat, pe un fir, alternativ, pe DN 1 Oradea – Huedin, pe raza localității Aleșd, județul Bihor. Se înregistrează valori crescute de trafic în zonă.

Se estimează revenirea circulației la condiții normale în 40 de minute, după tractarea autovehiculului.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.