Ţigări de contrabandă descoperite într-un magazin din Aleşd

2458
Ţigări de contrabandă descoperite într-un magazin din Aleşd
Foto ©️ Poliția Aleșd
 

Peste 3.800 de țigarete netimbrate, de diferite mărci, confiscate de polițiștii din Aleșd.

 

Sâmbătă, 10 octombrie, la ora 09.00, în cadrul unui control efectuat la o întreprindere individuală cu punct de lucru în localitatea bihoreană Aleșd, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției orașului Aleșd au descoperit, în magazinul alimentar al societății, 3.860 de țigarete netimbrate (193 de pachete de țigări), de diferite mărci, în valoare de aproximativ 3.200 de lei.

De asemenea, au fost descoperiți 339 de lei, bani în legătură cu care există suspiciunea că ar proveni din vînzarea unor astfel de țigarete.

Întreprinderea individuală a fost sancționată contravențional, conform prevederilor Legii nr. 12/1990, cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar cele 3.860 de țigarete netimbrate și cei 339de lei au fost confiscați.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.