Țigarete nemarcate legal, confiscate de polițiștii din Aleșd de la un localnic

1191
 

5.400 de țigarete nemarcate legal, confiscate de polițiștii din Aleșd de la un localnic.

Marți, 31 august, pe D.N.1, la intrarea în localitatea bihoreană Aleșd dinspre Oradea, polițiștii de ordine publică și de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Aleșd au depistat în trafic un autoturism, condus de un bărbat de 31 de ani, din Aleșd.

În urma controlului efectuat, polițiștii au descoperit, în portbagajul autoturismului, 5.400 de țigarete nemarcate corespunzător (270 de pachete de țigări), de contrabandă.

Țigaretele nemarcate legal au fost ridicate în vederea confiscării.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii din Aleșd continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. 

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.