Târgul de Toamnă ”Din Cămara Bunicii” ediția a II-a, in 2 noiembrie la Aleșd

601
Prima ediție a ''Targului Primaverii'' din Alesd.-800x450
Foto © AlesdOnline
 

Cu ocazia sosirii toamnei, Primaria Orasului Alesd, prin Centrul National de Informare si Promovare Turistica Alesd, va invita sa paricipati la Targul de Toamna ,,Din Camara Bunicii,, editia a II-a.

Targul va debuta in incinta Cantinei Primariei Orasului Alesd (Cantina Scolara/Sociala, cum o mai cunosc unele persoane) si va avea, standuri cu produse alimentare traditionale, obiecte lucrate manual, precum si momente cultural-artistice.

Deschiderea oficiala a targului va avea loc Vineri, 02 Noiembrie 2018, la ora 10:00 si se va desfasura pe durata intregii zile, inchizandu-si portile in jurul orei 18:00. Cu aceasta ocazie vor fi premiati si castigatorii concursului dintre Asociatiile de locatari din Alesd – ,,Impreuna pentru un oras mai frumos,,.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.