Străzile pline de gropi din cartierul Obor din Aleșd inundate după fiecare ploaie (foto)

1557
Străzile pline de gropi din cartierul Obor din Aleșd inundate după fiecare ploaie
Foto ©️ Vio Stan

Mai multe străzi din cartierul Obor din Aleșd au fost inundate, duminică, în urma ploi care se pare că a blocat și sistemele de canalizare.

 

Ploaie a inundat, duminică, în cartierul Obor, mai multe străzi,  după ce sistemele de canalizare nu au făcut față cantității de precipitații. Mai rău este faptul că șoferii nu vad zecile de gropi de sub bălți și își strică mașinile.

Străzile sunt acoperite de ape iar șoferii sunt disperați. Nu mai stiu cum să circule pe drumul care îl fac zilnic. Gropile din asfalt sunt o mare problema mai ales atunci când sunt pline cu apă.

Nemulțumirile locuitorilor din cartier sunt multe în ceea ce privește drumul și spun că ar trebui să se ia măsuri.

Și anul trecut, mai multe străzi din orașul Aleșd se inundau după o ploie, oamenii fiind nemulțumiți de lucrările de asfaltare cât și de sistemele de canalizare subdimensionate sau nefuncționale.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.