1.5 C
Aleşd
joi, 7 decembrie 2023

Străzile din Aleșd, invadate de maidanezi.

Oricâte eforturi ar depune autoritățile locale, problema câinilor comunitari rămâne pentru moment nerezolvată la Aleșd. Există informații că multe dintre patrupede sunt aduse în oraș din mediul rural.

- Publicitate -

Nu o spunem noi, ci mai mulți locuitori care au semnalat această problemă pe adresa redacției AlesdOnline. Patrupedele s-au înmulțit peste măsură și acum s-au „mutat” chiar și în fața și curtea Primăriei, ne spun aleșdenii. Stau în haită și sunt agresivi. Ca atare, se pot întâmpla tragedii. Iar aceste tragedii trebuie evitate. Ce e de făcut?

„E vorba că sunt o mulţime de câini, maidanezi, ai nimănui, adunați prin oraș. Câinii pot fi văzuți chiar și în curtea Primăriei Aleșd (!) și nimeni nu face nimic. Nu poți merge cu copiii niciunde, că sar la tine, la copii. Atenție, îi pot mușca, mai ales când merg și vin de la școală! Cei de la poliție mi-au spus că nu pot face nimic, că nu e treaba lor! În fața școlilor și prin parcurile din oraș e plin de câini. Ce exemplu de oraș e acela în care stau câinii fără stăpân prin el şi, mai rău, mulți se perindă și prin curtea primăriei?”, ne scrie, o locuitoare din Aleșd.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,494FaniÎmi place
1,746CititoriConectați-vă
20CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,520AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI