Ștrandul Termal din Aleșd se deschide în 14 mai

1696
Ştrandul din Aleșd-800x600.jpg
Foto © AlesdOnline

Una dintre întrebările care au stat pe buzele alesdenilor de multă vreme a fost dacă ștrandul din Aleșd se va redeschide.

 

Conducerea Ștrandului Termal din Aleșd susține că ștrandul își va deschide porțile în data de 14 mai. Adică, luni dimineață, au confirmat cei din conducerea strandului pentru AlesdOnline.

Au fost facute investiții în lucrări de reparații și întreținere:

  • au fost înlocuite dușurile defecte
  • s-au făcut reparații la sediul administrativ și toalete
  • s-au efectuat lucrări de reparații și vopsit la bazine
  • s-au derulat servicii de igienizare

Ștrandul Termal din Aleșd are un bazin special amenajate pentru copii cu adâncimi de 30 cm, respectiv 60 cm. Ștrandul are un bazin pentru înot cu o adâncime maximă de 1,8. Pentru doritori, ștrandul are și un bazin cu apă termală cu o adâncime maximă de 1,3 metri pentru tratament.

În plus, ștrandul mai are trei bazine interioare două  de tratament și unul de înot.

Stradului Termal din Aleșd este deschis de luni pana duminică în intervalul orar 9.00 și 20.00.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.