3.1 C
Aleşd
miercuri, 6 decembrie 2023

Stația de pompieri Aleșd aniversează, miercuri, 27 de ani de la înființare

În 2018, Stația de Pompieri din Aleșd aniversează 27 de ani de existență. Cu acest prilej pompieri militari aleșdeni, vă invită miercuri, 15 august 2018, la activitățile dedicate acestui moment aniversar.

- Publicitate -

Activitățile se vor desfășura la sediul Stație de Pompieri din Aleșd, din strada Oborului, începand cu orele 10.00. Suntem așteptați să asistăm la exerciţiile demonstrative pregătite special pentru noi, la prezentarea tehnicii şi mijloacelor de intervenţie specifice, având totodată posibilitatea de a deveni pentru câteva momente, pompieri militari.

Vor fi prezentate:

  • misiunile specifice pompierilor;
  • tehnica de intervenție: autospecială de lucru cu apă și spumă, ambulanță SMURD tip B2.
  • accesorii și echipamente de protecție specifice din dotarea tehnicii de intervenție.

„La aniversarea celor 27 de ani de la înființarea Stației de Pompieri Aleșd, vă invit să fim alături de acești oameni minunați care, în lupta cu focul, cu apele învolburate sau cu alte calamități naturale, își pun în pericol propria viață pentru a proteja sau a salva vieți omenești! De ziua lor, mai mult decât oricând, se cuvine să le mulțumim acestora pentru curajul, profesionalismul, disciplina, pasiunea și devotamentul demonstrate în misiuni! Pe această cale, adresez tuturor pompierilor aleșdeni sincere felicitări și urări de sănătate, putere de muncă și mult succes în împlinirea nobilei si generoasei lor meniri! La mulți ani!“, a declarat subofițerul administrativ plutonierul major Madar Radu.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,488FaniÎmi place
1,746CititoriConectați-vă
20CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,520AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI