Stația de pompieri Aleșd aniversează, joi, 26 de ani de la înființare.

240
pompierii-alesd-sediu
Foto © AlesdOnline

În 2019, Stația de Pompieri din Aleșd aniversează 26 de ani de existență. Cu acest prilej pompieri militari aleșdeni, vă invită joi, 15 august 2019, la activitățile dedicate acestui moment aniversar.

Activitățile se vor desfășura la sediul Stație de Pompieri din Aleșd, din strada Oborului, începand cu orele 10.00. Suntem așteptați să asistăm la exerciţiile demonstrative pregătite special pentru noi, la prezentarea tehnicii şi mijloacelor de intervenţie specifice, având totodată posibilitatea de a deveni pentru câteva momente, pompieri militari.

Vor fi prezentate:

  • misiunile specifice pompierilor;
  • tehnica de intervenție: autospecială de lucru cu apă și spumă, ambulanță SMURD tip B2.
  • accesorii și echipamente de protecție specifice din dotarea tehnicii de intervenție.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.