Stația de Pompieri Aleșd a sărbătorit joi 26 de ani de activitate

431
statia de pompieri din Aleșd
Foto © AlesdOnline

Pompierii au organizat joi, 15 august Ziua Porţilor Deschise cu prilejul Zilei Aniversare a unității și împlinirii a 26 de ani de la înființarea primei formațiuni de pompieri militari în Alesd.

Activitățile s-au desfășurat la sediul Stație de Pompieri din Aleșd, din strada Oborului, începând cu orele 10.00. Cei prezenți au asistat, la prezentarea tehnicii şi mijloacelor de intervenţie specifice, având totodată posibilitatea de a deveni pentru câteva momente, pompieri militari.

Aniversarea celor 26 de ani de existență este un prilej de retrospectivă a activităților desfășurate de-a lungul timpului care a constat în intervenții de stingere a incendiilor, misiuni de înlăturare sau limitare a consecințelor diferitelor situații de urgență, calamități naturale și alte catastrofe. În tot acest timp, pompierii aleșdeni au slujit cu devotament și profesionalism la menținerea climatului de siguranță în raionul de intervenție fiind la datorie 24 de ore din 24.statia de pompieri din Aleșd 3 stația de pompieri din Aleșd 5

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.