Spitalul Orășenesc Aleșd efectuează gratuit analize medicale de laborator

2609
Policlinica Aleșd
Foto ©️ AlesdOnline

Spitalul Orășenesc Aleșd oferă pacienților și tuturor cetățenilor interesați, pachetul de servicii medicale de bază în asistență medicală ambulatorie de specialitate pentru specialitățile paraclinice.

 

Conform contractului încheiat prin Casa Națională de Sănătate Bihor, în baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist, Spitalul Orășenesc Aleșd efectuează gratuit analize medicale de laborator.

Recoltările pentru analizele medicale de laborator se fac doar cu programare, în Policlinica Aleșd (partier), care se situează in Piata Unirii în intervalul orar 8.00-10.00, de luni până vineri.

„În baza biletelor de trimitere de la medicul de familie respectiv medicul specialist începând de azi efectuam analize medicale în mod gratuit. Laboratorul de analize medicale este acreditat RENAR si se situează in Piata Unirii (Policlinica parter)”, a precizat pentru AlesdOnline, Florin Creţ, manager al Spitalului Orăşenesc Aleşd.

Programările se fac și telefonic la numărul de telefon: +40 (371) 149 891

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.