Spitalul Orășenesc Aleșd ACREDITAT de catre Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate (ANMCS)

885
Creț Florin
Creț Florin

Spitalul Orasenesc din Alesd ACREDITAT de catre Autoritatea Nationala de Management al Calitatii in Sanatate (ANMCS).

 

Acreditarea este modalitatea prin care se demonstrează că o unitate medicală face eforturi să acorde îngrijiri medicale care să satisfacă așteptările pacienților, atât din punct de vedere al rezultatelor, cât și din punct de vedere al condițiilor în care se acordă.

„Spitalul Orasenesc Alesd a trecut cu bine acest proces de acreditare, un proces care a avut la baza munca, implicarea si responsabilitatea intregului personal , rezultatul final fiind consemnat in Raportul de Acreditare primit din partea ANMCS, un raport care acorda calificativul ACREDITAT categoria II cu un punctaj de realizare al indicatorilor de 84,82 %. Spitalul este a 11-a unitate spitalicească din țară acreditată din cele 81 de unități evaluate la nivel național în ciclul doi de acreditare. Felicitari intregului personal cu multumiri pentru implicare si daruire!, transmite managerul spitalului din Aleșd, ec. Florin Cret.

Acreditarea este valabila pe o perioada de 5 ani si dorim ca in tot acest timp si nu numai pacientul sa aiba siguranta ca este corect informat asupra problemelor lui si corespunzator tratat, a mai spus managerul.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.