Spectacol de artificii în Aleșd, in noaptea dintre ani

889
Aleșd Liceu
Foto © AlesdOnline

Primăria Orașului Aleșd organizează, potrivit tradiției, cu ocazia Revelionului și a Noului An tradiționalul foc de artificii la ora 00:00 a anului 2019.

Locatia aleasă este aceeași ca în fiecare an, terenul de sport al Colegiului Tehnic Alexandru Roman din Aleșd. În prezent reprezentanții primăriei deruleaza procedurile legale în vederea achizitionarii serviciilor si produselor ce fac obiectul manifestarii.

La cumpăna dintre ani, aleșdenii sunt invitați să vizioneze tradiționalul foc de artificii.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.