Șofer din Aleșd prins beat la volan în Gheghie

1689
Etilotes
Foto caracter ilustrativ

Băutura l-a costat carnetul de șofer pe un bărbat din localitatea Aleșd. A fost prins joi, 14 ianuarie, în timp ce conducea autoturismul, deși băuse.

„Joi, 14 ianuarie, la ora 00.50, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Gheghie, polițiștii Secţiei nr.1 de Poliţie Rurală Borod au depistat în trafic un bărbat de 38 de ani, din Aleșd, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat”, transmit reprezentanții IPJ Bihor.

De asemenea, miercuri, 13 ianuarie, la ora 16.45, pe drumul județean 764/F, în afară localității bihorene Ghighișeni, polițiștii Biroul Rutier Beiuș au depistat în trafic un bărbat de 47 de ani, din localitatea Nucet, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot miercuri, 13 ianuarie, la ora 06.53, polițiștii Secţiei nr.4 de Poliție Rurală Marghita au depistat în trafic un bărbat de 52 de ani, din comuna Tăuteu, în timp ce conducea un autoturism pe strada I. L. Caragiale din municipiul Marghita, având o concentrație alcoolică de 0,44 mg/l alcool în aerul expirat. 

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.