Şoc în rândul aleșdenilor. Învăţătoarea Narcisa Simionas a încetat din viaţă

14262
Narcisa Simionas
Narcisa Simionas

Aleșdeanca Narcisa Simionas a încetat din viață vineri la Spitalul Municipiul din Oradea. Narcisa avea 53 de ani.

Tristețea a cuprins orașul nostru aseară, când, după o luptă inegală, învățătoarea Narcisa Simionaș a plecat… A plecat din școala pe care a slujit-o cu drag, spre cancelaria cerească. A plecat să însuflețească lumile de sus, așa cum ne-a însuflețit până acum pe noi. A plecat Mama, Soția, Fiica, Doamna, inegalabila Prietenă și ne-a lăsat mai singuri. Orașul tău drag, căruia i-ai educat copiii te plânge pentru că l-ai lăsat mai sărac și mai trist!

Stâlpul va avea loc duminică, 28 februarie 2021, ora 17.00 la Biserica Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul din Aleșd. Înmormântarea are loc luni, 1 martie 2021, ora 13.00, la Capela din Aleșd.

Drum lin, Narcisa noastră dragă!

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.