0.3 C
Aleşd
joi, 2 februarie 2023
AcasăLocalAlesdSite-ul nostru împlinește 5 ani! LA MULȚI ANI, AlesdOnline

Site-ul nostru împlinește 5 ani! LA MULȚI ANI, AlesdOnline

Ne lăudați și ne criticați deopotrivă, ne comentați, veniți cu idei, lansați teme de discuție și chiar subiecte, ne susțineți și va simțim mereu alături de noi. Știm că în fiecare zi ne citiți cu tot mai multă atenție și cu bune și cu rele, de 5 ani încoace, ne-ati devenit prieteni. Pentru toate acestea, dragi cititori ai site-ului de știri din Aleșd și nu numai, vă mulțumim!

- Publicitate -

Duminică 18 aprilie 2021, AlesdOnline împlinește cinci ani, timp în care am reușit o mulțime de performante de care suntem mândri. Știm însă foarte bine că fără voi toate acestea nu s-ar fi întâmplat.

Subiectele variate, urmărirea evoluției lor, știrile din comunitate, informațiile de ultima oră și actualizarea lor permanență, ne-au atras lună de lună tot mai mulți vizitatori care au revenit de fiecare dată.

Articolele de eveniment, economice, sociale sau politice ori culturale, toate laolaltă înseamnă exact informațiile de care voi, cititorii AlesdOnline, aveți nevoie și pe care le așteptați în fiecare zi de la noi.

Dragi prieteni, echipa AlesdOnline va mulțumește încă o data și vă asigură că ne vom strădui în continuare sa fim la înălțimea așteptărilor voastre.

Urmăriți-ne și pe pagina noastră de Facebook !

În fiecare zi, fii parte din comunitatea AlesdOnline, cel mai citit site de știri din zona Aleșd!

- Publicitate -

Urmărește-ne și pe Google News

- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

32,109FaniÎmi place
1,784CititoriConectați-vă
41CititoriConectați-vă
1,390AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI