Site-ul nostru implineste 3 ani! LA MULȚI ANI, AlesdOnline

219
AlesdOnline

Ne lăudați și ne criticați deopotrivă, ne comentați, veniți cu idei, lansați teme de discuție și chiar subiecte, ne susțineți și va simțim mereu alaturi de noi. Știm că in fiecare zi ne citiți cu tot mai multa atenție și cu bune și cu rele, de 3 ani încoace, ne-ati devenit prieteni. Pentru toate acestea, dragi cititori ai site-ului de știri din Aleșd și nu numai, va mulțumim!

Desi suntem inca tineri în peisajul online, joi 18 aprilie 2019, pagina de internet AlesdOnline.ro împlinește trei ani, timp în care am reușit însă o mulțime de performante de care suntem mândri. Știm însă foarte bine că fără voi toate acestea nu s-ar fi întâmplat.

Subiectele variate, urmărirea evoluției lor, știrile din comunitate, informațiile de ultima ora și actualizarea lor permanenta, ne-au atras luna de luna tot mai multi vizitatori care au revenit de fiecare dată.

Articolele de eveniment, economice, sociale sau politice ori culturale și extrem de important anchetele, toate laolaltă înseamnă exact informațiile de care voi, cititorii AlesdOnline.ro, aveți nevoie și pe care le așteptați în fiecare zi de la noi.

Dragi prieteni, echipa AlesdOnline va mulțumește încă o data și va asigură că ne vom strădui în continuare sa fim la înălțimea așteptărilor voastre.

Urmariti-ne și pe pagina noastră de Facebook !

In fiecare zi, fii parte din comunitatea AlesdOnline, cel mai citit site de știri din zona Aleșd!