Site-ul nostru implineste 4 ani! LA MULȚI ANI, AlesdOnline

436
AlesdOnline
 

Ne lăudați și ne criticați deopotrivă, ne comentați, veniți cu idei, lansați teme de discuție și chiar subiecte, ne susțineți și va simțim mereu alaturi de noi. Știm că in fiecare zi ne citiți cu tot mai multa atenție și cu bune și cu rele, de 4 ani încoace, ne-ati devenit prieteni. Pentru toate acestea, dragi cititori ai site-ului de știri din Aleșd și nu numai, va mulțumim!

 

Sâmbătă 18 aprilie 2020, AlesdOnline.ro împlinește patru ani, timp în care am reușit o mulțime de performante de care suntem mândri. Știm însă foarte bine că fără voi toate acestea nu s-ar fi întâmplat.

Subiectele variate, urmărirea evoluției lor, știrile din comunitate, informațiile de ultima ora și actualizarea lor permanenta, ne-au atras luna de luna tot mai multi vizitatori care au revenit de fiecare dată.

Articolele de eveniment, economice, sociale sau politice ori culturale, toate laolaltă înseamnă exact informațiile de care voi, cititorii AlesdOnline.ro, aveți nevoie și pe care le așteptați în fiecare zi de la noi.

Dragi prieteni, echipa AlesdOnline va mulțumește încă o data și va asigură că ne vom strădui în continuare sa fim la înălțimea așteptărilor voastre.

Urmariti-ne și pe pagina noastră de Facebook !

In fiecare zi, fii parte din comunitatea AlesdOnline, cel mai citit site de știri din zona Aleșd!

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.