11.5 C
Aleşd
marți, 27 februarie 2024

Sir de utilaje pe DN1 ACUM, în drum spre Aleșd! Agricultorii din Vadu Crișului se Unesc în Protestul Național împotriva Guvernului

Sute de fermieri și transportatori din Bihor sunt așteptați să iasă la proteste și azi, la volanele tractoarelor, utilajelor agricole, camioanelor, dubelor de transport marfă ori a autoturismelor. Cei implicați sunt hotărâți să continue protestele, nemulțumiți fiind de accizele mari la motorină, prețurile RCA, dar și de schimbările legislative propuse de Guvern.

- Publicitate -

O coloană de autovehicule se îndreaptă spre Alesd din direcția Aușeu, îngreunând traficul rutier pe traseu. Planul mărșăluitului în coloană este de a crea cât mai mari ambuteiaje în trafic, pe șoselele de acces spre oraș.

Într-o demonstrație remarcabilă de solidaritate și unitate, agricultorii și fermierii din Vadu Crișului s-au alăturat valului național de proteste împotriva reformelor considerate ineficiente și dăunătoare, implementate de actualul guvern PNL-PSD, condus de Marcel Ciolacu.

Această mișcare, care a căpătat amploare în întreaga țară, evidențiază nemulțumirea crescândă a cetățenilor față de deciziile politice care afectează toate sectoarele vieții sociale și economice. Marșul protestatarilor din Vadu Crișului este un simbol al rezistenței și al dorinței de schimbare.

Ei așteaptă cu încredere aderarea altor colegi din satele învecinate, creând astfel un front unit în fața provocărilor. Solidaritatea demonstrată de comunitățile rurale subliniază importanța agriculturii și rolul fundamental al fermierilor în economia națională.

Un aspect remarcabil al acestor proteste este relația pozitivă între manifestanți și forțele de ordine. Agricultorii și fermierii își exprimă recunoștința față de poliție și jandarmerie pentru susținerea și cooperarea lor, contribuind la desfășurarea pașnică și ordonată a protestelor. Această interacțiune armonioasă întărește principiul că, în ciuda nemulțumirilor față de guvernare, respectul reciproc și dialogul constructiv sunt esențiale pentru progresul societății.

Tot în cursul zilei de azi, transportatorii și fermierii au programat proteste masive în tot județul Bihor. Aceștia se declară hotărâţi să iasă zilnic în stradă pentru a atrage atenţia asupra revendicărilor lor.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,941FaniÎmi place
1,743CititoriConectați-vă
36CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,550AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI