13.1 C
Aleşd
vineri, 12 aprilie 2024

SERVICII DE MASAJ, FIZIOTERAPIE ȘI RECUPERARE IN INCINTA ȘTRANDULUI TERMNAL DIN ALEȘD

Încă de la început, Centrul de Recuperare din incinta Ștrandului Termal din Aleșd a dorit să vină în sprijinul aleșdenilor cu servicii medicale de înaltă calitate, centrate pe nevoile pacienților și cu personal calificat.

- Publicitate -

Aleșdenii și nu numai vor putea beneficia de fizioterapie și masaj, la cabinetul kinetoterapie, grație a trei specialiști, Eugen Pop, Pricz Laszlo și Pisec Bianca.

Pricz Laszlo, Eugen Pop și Pisec Bianca

În ceea ce privește noile servicii, kinetoterapeutul Eugen Pop spune că, fizioterapia poate ajuta în recuperarea pacienților care au fost diagnosticați cu scolioză, cifoză, spondiloză sau cei care au rămas cu sechele în urma unor accidente. Acesta a întocmit programe și pentru persoanele vârstnice, exerciții prin care pacienții pot să își mențină tonusul muscular și să își îmbunătățească circulația sângelui.

De asemene, kinetoterapeutul avertizează că mulți tineri, copii și adolescenți, care încă se află în procesul de dezvoltare, ajung să se confrunte cu scolioză, sau cu boala piciorului de gâscă. Identificate din timp aceste afecțiuni sunt complet reversibile prin terapie.

Eugen Pop subliniază că este bine ca atât fizioterapia, cât și masajul să fie recomandate de un specialist, precum un reumatolog, un neurolog, un medic ortoped sau un medic balneolog, după caz.

În ceea ce privește fizioterapia, specialistul avertizează că nu este suficient ca medicii să își facă treaba, pentru ca tratamentul să aibă efectul dorit, este nevoie de cooperare din partea pacientului și susținere din partea familiei.

Tot aici beneficiați și de fizioterapie și masaj terapeutic care tratează sau ameliorează durerile musculare, afecțiuni ortopedice, reumatologice, hernie de disc, scolioză, tendinite, entorse și altele sau în recuperarea post-operatorie.

Centrul de Recuperare din incinta Ștrandului Termal din Aleșd este dotat si cu o salina artificială care se adresează tuturor celor care doresc să beneficieze de efectele salinoterapiei. Este compusă dintr-o încăpere cu un grad ridicat de salinitate, pentru copii şi adulţi.

Mai puteți beneficia de tratamentele faciale, lifitind și modelare corporală cu aparate și tehnici de ultimă generație.

Pentru programări și informații suplimentare, pacienții pot suna la numerele de telefon 0770 171 7340741 071 0780359 412 294 sau pot vizita sediul în incinta Ștrandului Termal din Aleșd.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,205FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
787CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,570AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI