-2.8 C
Aleşd
miercuri, 8 februarie 2023
AcasăLocalAlesdSemafoare în Aleșd, aceeaşi aglomeraţie!

Semafoare în Aleșd, aceeaşi aglomeraţie!

După ce s-a anunţat oficial că semafoarele au fost date în funcţiune în centrul orașului Aleșd, traficul nu s-a relaxat.

- Publicitate -

Cei mai mulţi şoferi auziseră de noile semafoare dar nu au sesizat o îmbunătăţire a fluenţei circulaţiei. „Nu vedem nicio diferenţă. Se circulă la fel ca înainte”, a spus un șofer.

Un alt şofer era de aceeaşi părere. „Am venit de la Oradea către Aleșd şi se circulă la fel, azi coada este in Urvind. Să fim serioşi, nu se circulă mai bine”.

Nervii șoferilor sunt întinși la maximum și din cauza unor lucrări de asfaltare care au loc la intrarea în localitatea Tinăud pe sensul de mers spre Cluj-Napoca. Circulația se desfăşoară cu dificultate și din cauza acestor lucrări.

Semafoarele au fost montate în zona „Nelcrin”, la intersecția cu strada Mihai Viteazul și în fața Primăriei Aleșd, sunt cu buton și sunt interconectate. Până în prezent sunt semaforizate doar două treceri de pietoni. Cea de-a treia urmează să fie funcțională în perioada imediat următoare, după ce marcajul pietonal va fi mutat în dreptul semaforului.

- Publicitate -

Urmărește-ne și pe Google News

- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

32,109FaniÎmi place
1,784CititoriConectați-vă
41CititoriConectați-vă
1,390AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI