1.5 C
Aleşd
joi, 7 decembrie 2023

Se dezinfectează scările blocurilor din Aleșd

În conformitate cu măsurile dispuse prin Decretul Președintelui României nr. 195/2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României și cu Ordonanța Militară a Ministerului Administrației și Internelor, privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID – 19 și a măsurilor adoptate de Comitetul Național pentru Situații de Urgență, pentru limitarea riscului de răspândire a infecției cu Coronavirus, Primăria orașului Aleșd a inițiat un program intens de igienizare și dezinfectare a scărilor de bloc.

- Publicitate -

Lucrările sunt executate de salariații din cadrul Primăriei orașului Aleșd. „Igienizăm și dezinfectăm ușile de la intrare, scările, balustradele, spațiile comune, precum și alte zone la care au acces locatarii, ne-a declarat Todoca Ioan primarul orașului.

Locatarilor li se adresează rugămintea ca în timpul efectuării lucrării să rămână în apartamentele lor, după care administratorii sau femeile de servici vor aerisi spațiul dezinfectat. „Facem un apel la locatari să nu se sperie dacă vor simți un miros de clor, să fie responsabili cu ei și cu cei din jur, să respecte indicațiile specialiștilor, aceasta pentru prevenire răspândirii virusului”, a mai spus, primarul Todoca.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,494FaniÎmi place
1,745CititoriConectați-vă
20CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,520AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI