Se deschide Ştrandul Termal din Aleșd. Care sunt condițiile de acces și prețurile

2270
Ştrandul Termal din Aleșd
Foto ©️ AlesdOnline

Ștrandul care este în subordinea Salubri – o societate din subordinea Primăriei Alesd – se va deschide pentru un nou sezon estival vineri, 4 iunie 2021 începând cu ora 10.

”Strandul Termal din Alesd este pregatit pentru deschidere vineri, 4 iunie ora 10. Va avea program normal de funcționare, de miercuri până duminică, între orele 10:0018:00”, informează directorul general al SC Salubri.

Tarifele practicate în Ştrandul Termal Alesd pentru anul 2021 sunt următoarele:

Reguli generale de respectat în incinta Ștrandului Alesd:

  • este obligatorie purtarea măștii în spațiile comune;
  • nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă semne de infecție respiratorie (tuse și strănut frecvente, stare generală alterată) și febră mai mare de 37,3 0 C;
  • privitor la șezlonguri, se va respecta o distanță de 2 m, în orice direcție, pentru persoanele care nu fac parte din aceeași familie.

Se recomandă clienților ca măsuri suplimentare împotriva îmbolnăvirii cu COVID-19:

  • evitarea introducerii în incinta ștrandului de alimente sau băuturi aduse de acasă;
  • respectarea indicațiilor și regulilor afișate în incinta ștrandului;
  • evitarea ieșirii și revenirii în incinta ștrandului sub diverse pretexte.

Ștrandul Termal din Aleșd are un bazin special amenajat pentru copii cu adâncimi de 30 cm, respectiv 60 cm. Ștrandul are un bazin pentru înot cu o adâncime maximă de 1,8. Pentru doritori, ștrandul are și un bazin cu apă termală cu o adâncime maximă de 1,3 metri pentru tratament.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.