SĂRBĂTOARE DE HRAM LA ALEȘD

2318
Foto © AlesdOnline.ro

Frumoasa catedrală ortodoxă din Aleșd, numită generic ”Sfânta Mica Sofie”, sărbătorește sâmbătă, 24 și duminică 25 iunie, Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul, primul hram al bisericii, după sfințirea lăcașului de cult în octombrie 2016. Sărbătoarea de hram are în desfășurarea sa activități religioase după cum urmează:

 

SÂMBĂTĂ 24 IUNIE  Orele 10 – 12 Sfânta liturghie ; Ora 18 , Slujba Vecerniei, Litia și Acatistul Sfântului Ioan Botezătorul.

DUMINICĂ 25 IUNIE  Orele 10 – 12 Sfânta liturghie, ora 12 – 14 Taina Sfântului Maslu.

Consiliul parohial împreună cu părintele paroh Ovidiu Bocșan invită credincioșii să cinstească cu prezența lor Sfântul Praznic și să se roage împreună pentru iertarea păcatelor și curățirea sufletească.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.