Sâmbătă se deschide circulaţia pe strada Tudor Vladimirescu din Aleșd

825
strada Tudor Vladimirescu din Aleșd
Foto ©️ Adrian Stef
 

În atenţia conducătorilor auto! Începând cu ziua de sâmbătă, 12 septembrie 2020, circulaţia transportului pe strada Tudor Vladimirescu va fi organizată pe ambele sensuri de circulaţie!

 

“Strada Tudor Vladimirescu este terminata, trasata, maine se va deschide circulatiei, multumim firmei Capitalist pentru calitatea si rapiditatea lucrărilor!”, a precizat primarul orașului Aleșd, Ioan Todoca.

Reamintim că restricţiile de circulaţie au fost valabile din data de 10.08.2020 până în data de 10.09.2020 şi au fost impuse de necesitatea realizării covorului asfaltic.

Lucrările de modernizare a străzii au mai implicat, printre altele, refacerea structurii de rezistență, reparații pluviale si asfaltare.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.